Ada Colau presideix la cerimònia de lliurament dels 22ens Premis Comerç de Barcelona : Servei de Premsa

Ada Colau presideix la cerimònia de lliurament dels 22ens Premis Comerç de Barcelona

23/10/2019



Temps estimat de lectura: 1 minut

En aquesta cerimònia, també es lliuraran els 10ens Premis Mercats de Barcelona 

Dijous, 24 d’octubre, a les 21h (Born Centre de Cultura i Memòria. Plaça Comercial, 12), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, presidirà la cerimònia de lliurament dels 22ens Premis Comerç de Barcelona i dels 10ens Premis Mercats de Barcelona. A l’acte també hi assistiran el primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, i la regidora de Comerç, Mercats, Règim Intern i Hisenda, Montserrat Ballarín.

Barcelona és una ciutat amb una gran diversitat comercial adaptada a l’entorn que cada espai urbà ofereix, des del comerç de barri als dels principals eixos de destí de compres. La ciutat disposa d’una xarxa de comerç de proximitat dinàmica, en constant renovació i adequació a les demandes ciutadanes.

L’Ajuntament de Barcelona convoca el Premi Comerç de Barcelona amb l’objectiu de reconèixer i promocionar les iniciatives que contribueixen a fer créixer el model de comerç de proximitat innovador i  la dinamització i millora dels mercats municipals de la ciutat. Els premis distingeixen les contribucions, els establiments comercials i les associacions de venedors dels mercats municipals que hagin incidit en la millora del sector comercial.





Paraules clau

comerç/