Cementiris de Barcelona amplia els horaris i els serveis per Tots Sants : Servei de Premsa

Cementiris de Barcelona amplia els horaris i els serveis per Tots Sants

26/10/2019



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Aquest cap de setmana 26 i 27 d’octubre i de l’1 al 3 de novembre els cementiris de la ciutat obriran de 8 a 18 hores

Aquests mateixos dies TMB reforça el servei d’autobusos que arriben als cementiris de Montjuïc i de Collserola

Aquest cap de setmana, 26 i 27 d’octubre, i des de l’1 al 3 de novembre, Cementiris de Barcelona amplia els horaris dels recintes i reforça el servei d’autobusos per arribar als cementiris de Montjuïc i Collserola. Aquests cinc dies tots els cementiris de la ciutat, Montjuïc, Poblenou, Sant Andreu, Horta, Sant Gervasi, Sarrià, les Corts, Sants i Collserola, estaran oberts des de les 8 hores del matí fins a les 18 hores de la tarda.

D’altre banda, els dies 26 i 27 i el 2 i 3 de novembre, es podrà realitzar qualsevol tipus de consulta o tràmit als nou cementiris de la ciutat de 8 a 14.30 hores. El dia de Tots Sants, l’1 de novembre, les oficines per fer gestions administratives estaran obertes des de les 8 a les 17.30 hores.

Per tercer any consecutiu, es mantindrà la campanya informativa per fomentar la llibertat d’elecció i el dret a la informació pel que fa a la contractació de serveis funeraris, perquè la ciutadania ho pugui fer amb totes les garanties.

 

Reforç del servei d’autobusos

TMB reforça aquests dies el servei d’autobusos per arribar als cementiris de Montjuïc i Collserola.

Per arribar al cementiri de Montjuïc en transport públic es reforçarà la línia 21 (Paral·lel – Prat) el 27 d’octubre i l’1 de novembre. I també hi haurà reforç de la línia 107 que fa el recorregut per l’interior del cementiri, cada dia fins al dia 3 de novembre. A banda, es posa en marxa una llançadora especial entre la plaça d’Espanya i la Porta de Sant Lluís l’1 de novembre.

Pel que fa al cementiri de Collserola, es reforçaran les línies 102 (plaça d’Eivissa) i la 104 (Fabra i Puig), fins al 3 de novembre i la 103 (Montcada i Reixac) fins al 2 de novembre.

 

Altres serveis

Els cementiris de Poblenou, les Corts i Sant Andreu oferiran punts de venda de flor natural, flor seca i altres ornaments des del 26 d’octubre fins al 3 de novembre, de 8 a 18 hores. El cementiri de Montjuïc també oferirà aquest servei excepte els dies 28 i 29 d’octubre.

També cal destacar que la col·lecció de carrosses fúnebres del cementiri de Montjuïc, estarà oberta al públic l’1 de novembre des de les 9 a les 14 hores.





Paraules clau

1 de novembre/ cementiris/ mobilitat/