El comissionat Michael Donaldson anuncia els guanyadors dels reptes i.lab “Paviments Generadors” i “Atenció efectiva a la gent gran” en el marc de la SCEWC2019 : Servei de Premsa

El comissionat Michael Donaldson anuncia els guanyadors dels reptes i.lab “Paviments Generadors” i “Atenció efectiva a la gent gran” en el marc de la SCEWC2019

18/11/2019



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 19 de novembre, a les 14.00 hores (Àgora Central de SCEWC, Recinte de Gran Via, Fira de Barcelona), el Comissionat d’Innovació Digital, Administració Electrònica i Bon Govern, Michael Donaldson, lliura els premis als dos reptes urbans llançats per l’Ajuntament: “Paviments Generadors” i “Atenció efectiva a la gent gran”.

“Paviments Generadors”, impulsat per l’Agència de l’Energia i el programa i.lab, cerca solucions innovadores que generin energia neta a partir dels paviments de la ciutat. La solució guanyadora rebrà un premi-subvenció de 30.000 euros per implementar un pilot a la ciutat de Barcelona. Han participat un total de 10 propostes de 4 països: Espanya, Portugal, Holanda i Alemanya.

“Atenció afectiva a la gent gran”, a traves de l’Àrea de Drets Socials i l’i.lab, busca trobar solucions innovadores que donin atenció afectiva a la gent gran en situació de dependència, incorporant eines tecnològiques per millorar la identificació i temps de resposta a les necessitats d’aquest col•lectiu. El guanyador rebrà un premi de 20.000 euros per implementar la proposta. Han participat un total de 14 propostes de 2 països: Espanya i Polònia.





Paraules clau

SCEWC/