Xavier Marcé participa a la inauguració de l’IBTM World Congress, el saló internacional de congressos : Servei de Premsa

Xavier Marcé participa a la inauguració de l’IBTM World Congress, el saló internacional de congressos

18/11/2019



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 19 de novembre, a les 10:00 hores (Escala mecànica del Hall 3, Fira Gran Via, av. Joan Carles I, L’Hospitalet de  Llobregat), el regidor de Turisme i Indústries Creatives i vicepresident de Turisme de Barcelona, Xavier Marcé, participa en la inauguració de l’EIBTM, el saló internacional de congressos i reunions, juntament amb  Eduard Torres, president del Consorci de Turisme de Barcelona; Joan Torrella, director del Consorci de Turisme de Barcelona, i Christoph Tessmar, director del Barcelona Convention Bureau (BCB).

Aquesta trobada és el principal certamen internacional de la indústria de reunions que aplega cada any a professionals i empreses organitzadores d’esdeveniments i convencions.

El punt de trobada de l’acte serà a l’escala mecànica del Hall 3 de Fira on es faran les presentacions corresponents amb els organitzadors per després tallar la cinta i fer la visita pels diferents estands.





Paraules clau

IBTM World Congress/