Ca l’Alier acull una roda de premsa – esmorzar per presentar un projecte de gastronomia sostenible, una iniciativa innovadora finançada per La Ciutat Proactiva : Servei de Premsa

Ca l’Alier acull una roda de premsa – esmorzar per presentar un projecte de gastronomia sostenible, una iniciativa innovadora finançada per La Ciutat Proactiva

19/05/2022



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 20 de maig, a les 10:00 hores, Ca l’Alier (carrer de Pere IV, 362), acull un showcooking de gastronomia sostenible organitzat per Menjadors Ecològics. La jornada, que s’allargarà tot el dia, s’emmarca en un projecte cofinançat per la fundació municipal BIT Hàbitat en el marc de la convocatòria d’ajuts a la innovació urbana La Ciutat Proactiva, que acompanyarà 6 escoles primàries de la ciutat de Barcelona pel camí cap a un model de cuina més sostenible i saludable. La jornada comptarà amb la participació de Chefs’ Manifiesto, Chef 2030 i Slow Food Barcelona. Abordarà temes como el potencial de transformació del sistema alimentari des de la cuina i el vincle amb la producció ecològica i local.





Paraules clau

alimentació/ BIT Habitat/ gastronomia/ La ciutat proactiva/ sistenibilitat/