Esports

3’5 milions d’euros d’inversió al Centre Esportiu Municipal Can Dragó, per incorporar nous espais i avenços tecnològics vinculats al fitnes

L’entitat gestora de l’equipament, Eurofitness, ha realitzat la inversió dintre del pla de millores de l’equipament municipal previst a la concessió. A la xifra, cal sumar 150.000 euros de subvenció municipal, per a obres de rehabilitació i millora a l’espai de sota grades de la pista d’atletisme; impermeabilització de les grades, i rehabilitació dels vestidors, l’espai de gimnàs i els magatzems. L’actuació s’iniciarà en breu.

Marta Carranza visita l’ampliació de les instal·lacions del Centre Municipal d’Escalada La Foixarda

Amb prop de 5.000 visites mensuals al centre, l’Ajuntament de Barcelona va decidir ampliar les instal·lacions d’aquest Centre Esportiu Municipal per afegir un espai òptim on poder practicar l’escalada en bloc (boulder) i, a més, habilitar un espai lúdic i d’iniciació per als grups i escoles que realitzen activitats d’escalada en aquest centre (prop de 400 nens i nenes van visitar-lo el passat mes de maig i més de 560 persones van realitzar algun curset al 2017).

L’Ajuntament de Barcelona destina una línia de subvencions per a rehabilitació d’equipaments esportius

Les federacions esportives de la ciutat han rebut un total de 1.050.000 euros de subvencions municipals per al desenvolupament dels seus projectes esportius al llarg del 2017: Trofeus Internacionals Ciutat de Barcelona, suports a l’obtenció de llicències federatives per a infants i joves menors de 17 anys, suport a l’esport inclusiu i adaptat, etc. A aquesta xifra, cal afegir 7.110.000 d’euros destinats als 3 grans esdeveniments esportius internacionals més propers, aportats des del 2016: Europeus de Waterpolo juliol de 2018, Campionat del Món de Pilota octubre 2018, i Barcelona World Roller Games 2019.

El nou equipament poliesportiu de Torres i Bages comença a funcionar

El nou equipament poliesportiu situat a la confluència del passeig Torres i Bages i el Passeig Santa Coloma comença a funcionar aquesta setmana. L’equipament compta amb les dues pistes de bàsquet, amb tancament de coberta no permanent, de manera que es pot utilitzar independentment de la situació climatològica. També s’ha construit un edifici de vestuaris, amb despatx i magatzems, d’estructura lleugera. En total, té una superfície construïda de 1.641 m2 i ha comptat amb un pressupost de 479.693,80 euros.

L’Ajuntament de Barcelona ha invertit 1’47 milions d’euros durant el 2017 en el programa “L’Esport Inclou”

L’any 2017 s’han invertit gairebé 1’47 milions d’euros en els diferents programes i serveis. S’ha donat cobertura a més de 3.700 persones, i s’han destinat 3.200 hores a serveis auxiliars i de suport. El nou repte del programa és aconseguir un canvi en la concepció dels serveis que s’ofereixen i avançar cap a una nova tarifació als CEMs ajustada ala realitat de les persones amb discapacitat

Marta Carranza participa a la presentació de l’eDreams Mitja Marató de Barcelona

La comissionada d’Esports, Marta Carranza, assisteix a la presentació als mitjans de les xifres i novetats de la 28a edició de l’eDreams Mitja Marató de Barcelona. Carranza està acompanyada dels directors generals i esportius de la prova, Sergi Pujalte i Cristian Llorens, respectivament, així com representants del title sponsor i marques patrocinadores.

Una renovada Cursa dels Nassos 2016 obre inscripcions

L’Institut Barcelona Esports ha obert ja el termini d’inscripcions per a la Cursa dels Nassos. Les inscripcions es poden fer a la pàgina www.cursadenassos.barcelona/ca fins que s’arribi als 14.000 inscrits o fins al dia 22 de desembre a les 24h. Poden participar els majors de 16 anys.

Una renovada Cursa de Bombers de Barcelona torna el 30 d’octubre

La Cursa Bombers de Barcelona arriba enguany a la majoria d’edat i ho fa retornant als seus orígens. És una de les proves més destacades del calendari atlètic de la ciutat i per a aquest 2016 recuperarà el seu esperit més popular, donant més protagonisme que mai als Bombers i Bomberes de Barcelona.