Feminismes - Dones

El projecte de l’entitat Upycling Barcelona en col.laboració amb l’Associació de Comerciants Eix Fort Pienc ‘Donem-li la volta a la moda. M’agrada, m’agrado, jo decideixo!’ guanya el Premi 8 de Març – Maria Aurèlia Capmany

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha presidit aquesta tarda l’acte de lliurament del XXXII Premi 8 de març- Maria Aurèlia Capmany, que enguany ha tingut com a temàtica ”Desvestint el gènere: estètica i representació cultural del gènere”.

Barcelona cedeix un edifici municipal a Ca la Dona, espai feminista de referència de la ciutat

L’Ajuntament de Barcelona inverteix 3ME a l’edifici per a millores i manteniment. L’edifici, ubicat al carrer Ripoll 25, disposa de més de 1700 metres quadrats i la rehabilitació ha conservat el màxim d’elements arquitectònics originals romans. A l’espai també es cedeixen 300 metres quadrats e l’edifici a l’Associació de Joves de Ciutat Vella per tal de fomentar la participació juvenil. Aquest és el primer espai de la ciutat que forma part del Programa de Patrimoni Ciutadà d’ús i gestió comunitàries, una nova forma de gestionar el patrimoni municipal.

Barcelona serà la nova seu de l’European Network of Policewomen

La capital catalana acollirà la seu d’aquesta associació, que s’ubicarà a l’àmbit del Raval Nord. Aquesta xarxa europea de dones policia, creada l’any 1989, té com a objectiu potenciar i incentivar la presència de les dones en les organitzacions policials europees alhora que promou el seu desenvolupament professional.