Gent gran

L’Ajuntament lliura les claus dels habitatges amb serveis per a la gent gran de Ca l’Isidret, al barri de Provençals del Poblenou

’Ajuntament ha lliurat avui les claus de 25 habitatges amb serveis per a les persones grans al barri de Provençals de Poblenou, a l’edifici de Ca l’Isidret, situat a la cantonada dels carrers Pere IV i Josep Pla. Es tracta d’un edifici de promoció municipal construït per l’Institut Municipal de l’Habitatge i Rehabilitació de Barcelona (IMHAB) que té un total de 83 pisos.

El Consell Assessor de la Gent Gran s’obre a nous col·lectius

El Consell General de la Gent Gran amplia la seva base de representació per tal d’arribar a col·lectius fins ara no representats en aquest òrgan consultiu, en el que es presenten i debaten les polítiques municipals que referents a la gent gran de la ciutat. El seu àmbit se centra, especialment, en les competències i funcions que suposen una millora del benestar i la qualitat de vida d’aquest sector de la població.

El barri de Can Clos estrena un circuit d’exercicis per a persones grans

El nou espai lúdic, a l’aire lliure, incorpora instal·lacions dissenyades especialment per afavorir la salut dels usuaris, amb activitat adient a les seves capacitats. Els diferents aparells permeten realitzar estiraments i moviments musculars que contribueixen a guanyar elasticitat i conservar l’equilibri, i per tant a millorar la qualitat de vida de les persones d’edat avançada.

El projecte Radars, guardonat amb el premi ‘Alegría de Vivir’

La tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, va recollir ahir el premi, que atorga la cantant Lucrecia, acompanyada de professionals dels serveis socials, voluntaris i entitats que col·laboren en aquest servei, que té cura de la gent gran que viu sola a Barcelona

El barri del Clot guanya un nou casal per a gent gran

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha assistit aquest matí a l’acte d’inauguració del Casal de Gent Gran Parc del Clot al districte de Sant Martí, en el marc d’una jornada de portes obertes. L’equipament té un caràcter intergeneracional on el casal per a gent gran conviu amb un espai de joves. Les obres de rehabilitació de l’edifici han suposat una inversió de 743.448 €.