Notes de premsa

Convocatòries de premsa

  

Bizbarcelona impulsarà la transformació tecnològica i social d’emprenedors i empreses

Sota el lema ‘Suma’t a la transformació dels negocis’, Bizbarcelona 2018, que tindrà lloc del 30 al 31 de maig al recinte de Montjuïc, vol contribuir a què emprenedors i pimes incrementin el seu grau de competitivitat en un entorn econòmic cada vegada més dinàmic i canviant com a conseqüència de la imparable implementació de les noves tecnologies.

Barcelona lliura la Medalla d’Or al Mèrit Cívic a Amadou Bocar per la seva trajectòria en la defensa dels Drets Humans

La Medalla d’Or al Mèrit Cívic és un reconeixement a la trajectòria de persones o entitats que han treballat en favor de la ciutat de Barcelona. Representen l’expressió pública del reconeixement de la qualitat de l’obra feta per aquests ciutadans i ciutadanes dins de l’àmbit del civisme. Expressen la seva aportació i el seu compromís a favor de la ciutat en l’àmbit corresponent.

Barcelona serà la ciutat convidada d’honor a la Feria del Libro 2019 de Buenos Aires

Barcelona serà la ciutat convidada d’honor a la Feria del Libro 2019 de Buenos Aires, una de les trobades literàries més rellevants a nivell mundial. Aquesta tarda (16.00, hora argentina) el Comissionat de Cultura, Joan Subirats, ha rebut de mans de la ciutat d’honor sortint, Montevideo, el testimoni d’aquesta important invitació. La cerimònia de relleu ha comptat amb la participació d’Enrique Avogrado, Ministre de Cultura de la Ciutat de Buenos Aires; Martín Gremmelspacher, president de la Feria del Libro de Buenos Aires; Juan Canessa, director d’Arts i Lletres de la capital d’Uruguai, i Manuel Forcano, director de l’Institut Ramon Llull.