Notes de premsa

Convocatòries de premsa

  

Durant tres setmanes 300 estudiants voluntaris participen en el ?Fòrum Virtual Entre@lumnes?

»A partir del dia 12 de març tindrà lloc el Fòrum Virtual Entre@lumnes dins de la campanya ?In-forma´t: activitats per triar el teu itinerari acadèmic? promoguda per la Regidoria d´Adolescència i Joventut »Aquest projecte està pensat per donar resposta als dubtes dels i les joves que s´estan plantejant el seu futur com estudiants de l´etapa post obligatòria a través de l´experiència dels altres com a font de coneixement

Obre al públic el pis-museu de la Casa Bloc de Barcelona després de la seva restauració

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, han visitat avui el pis-museu de la Casa Bloc després de les tasques de restauració i museïtzació que s´hi han dut a terme, en el marc de la rehabilitació de tot aquest edifici, símbol de l´arquitectura racionalista a Barcelona. La museïtzació del pis, que a partir d´ara serà obert a les visites de la ciutadania, ha estat fruit de la col·laboració entre l´INCASÒL i el Disseny Hub de Barcelona (DHUB)

L´Ajuntament de Barcelona declara inhabitable la finca de Banys Vells, 18

» El Districte de Ciutat Vella ha desallotjat amb autorització judicial l´edifici per incomplir les condicions d´habitabilitat » Es dóna la circumstància que l´edifici, en aquests moments sense propietat, es troba en un procés de concurs de creditors » Abans de tornar a habitar els pisos, la nova propietat haurà d´assumir les reformes necessàries per fer-ho habitable

Barcelona acull el XXè Congrés de CIDEU, la xarxa iberoamericana que promou el desenvolupament estratègic urbà

» La capital catalana rebrà entre el 13 i el 16 de març a 200 representants de 60 ciutats iberoamericanes de 15 països diferents » L´alcalde de Barcelona Xavier Trias, assumirà durant el Congrés la presidència del Centre Iberoamericà de Desenvolupament Estratègic Urbà (CIDEU), una xarxa integrada per 130 ciutats i institucions que es va constituir a Barcelona el 1993 » Barcelona, que manté la seu permanent d´aquesta organització, reforça el seu lideratge internacional com a capital que aposta pel desenvolupament estratègic i el paper de les ciutats en la planificació urbana » La capital catalana presentarà la seva aposta per ser referent internacional com a Smart City i l´estratègia que està duent a terme per desenvolupar el City Protocol

Sònia Recasens: “Hem de fer de Barcelona un entorn business friendly on sigui fàcil emprendre i fer negocis”

– Aquest matí, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, s´han lliurat els diplomes a les 39 dones empresàries que han participat al programa Learning to Grow promogut per Barcelona Activa i l´escola de negocis IESE.

– La segona tinenta d´alcalde ha destacat que ?si bé hem fet un important avenç, la presència femenina en determinats àmbits segueix sent inferior a la dels homes? i, per aquest motiu, ?cal promoure accions de suport a les dones en el procés de consolidació i creixement empresarial?.

– Des de l´Ajuntament es promouen múltiples iniciatives d´acompanyament a dones emprenedores i empresàries, així com de suport al talent femení.

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias i el president d´Abertis, Salvador Alemany, signen un conveni per impulsar la gestió intel·ligent de l´espai urbà

L´Ajuntament i la companyia definiran una plataforma tecnològica que permeti noves tècniques per a la gestió intel·ligent de la ciutat de Barcelona i dels serveis i activitats que s´hi desenvolupen. L´objectiu és promocionar, tant a l´esfera pública com privada, iniciatives econòmiques, de mobilitat, mediambientals, socials i de govern que aprofitin les oportunitats que ofereix la ciutat de Barcelona.

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias i el president d´Abertis, Salvador Alemany, signen un conveni de col.laboració per impulsar una plataforma tecnològica que permeti noves tècniques de gestió de Barcelona.

L´Ajuntament de Barcelona i Abertis Telecom signen un conveni per impulsar la gestió intel·ligent de l´espai urbà. L´Ajuntament i la companyia definiran una plataforma tecnològica que permeti noves tècniques per a la gestió intel·ligent de la ciutat de Barcelona i dels serveis i activitats que s´hi desenvolupen. L´objectiu és promocionar, tant a l´esfera pública com privada, iniciatives econòmiques, de mobilitat, mediambientals, socials i de govern que aprofitin les oportunitats que ofereix la ciutat de Barcelona.