Notes de premsa

Convocatòries de premsa

  

La Guàrdia Urbana de Barcelona activarà un dispositiu específic per l´inici del curs escolar.

Els agents de la policia de Barcelona treballaran per garantir els nivells adients de mobilitat i seguretat viària, fent especial atenció als àmbits d´influència dels centres escolars. També es farà un reforç del servei de protecció escolar durant la primera setmana de curs. El dispositiu s´emmarca dins de l´Operació Tardor que s´activa amb l´objectiu de reforçar la tornada a la normalitat viària.

Xavier Trias reivindica el Corredor Mediterrani i reclama que sigui la prioritat número 1 en infraestructures també pel Govern espanyol

Trias anuncia que ?Barcelona farà a Brussel·les el proper 21 de setembre una crida a constituir una Associació del Clúster de Ciutats FERRMED amb l´objectiu d´incloure les principals ciutats d´aquest gran eix ferroviari que va des d´Algeciras fins a Sant Petersburg. L´alcalde de Barcelona ha participat a la Cimera d´alcaldes pel Corredor Ferroviari que s´ha celebrat a Castelló

Xavier Trias lamenta la mort de Joan Mateu

-L´alcalde de Barcelona destaca ?la tasca incansable? del President de la Fundació Barcelona Comerç per defensar el model comercial de Barcelona. -L´alcalde assistirà demà al tanatori de Sancho d´Àvila, a les 11h.

Barcelona realitza una nova enquesta de salut a la població

La darrera edició es va dur a terme en el 2006, i té com a finalitat donar un servei més ajustat a les necessitats sanitàries de la població barcelonina, aportar dades per a una millor planificació amb una dedicació especial a l´anàlisi de les desigualtats socioeconòmiques.

1.500.000 persones han assistit a la Festa Major de Gràcia

La festa ha millorat la qualitat dels seus continguts i ha consolidat el gir cap a les programacions diürnes, adreçades a públics infantils, familiars i adults que han incrementat l´afluència de visitants. 1.000 persones van assistir al pregó d´inici de la celebració i més de 10.000 a la XIII Cercavila de Cultura Popular. 2.000 representants de les diferents associacions que guarneixen els carrers i places i els balcons i les portalades van omplir la Plaça de la Vila durant el lliurament de premis del Concurs de Carrers Guarnits.

Restablert el servei del Bicing

Finalitza amb èxit l´actualització del sistema informàtic i el Bicing torna a funcionar amb normalitat. El sistema s´ha renovat amb una nova versió del software.

L´Ajuntament de Barcelona activa el pla d´actuació per onada de calor

? Un dispositiu format per 6 equips de tres persones (treballador social/psicòleg, tècnic auxiliar i voluntari de la Creu Roja) coordinats des del Centre d´Urgències i Emergències Socials (CUESB) surt al carrer per informar i atendre la població vulnerable davant dels riscos que comporten les altes temperatures