Gràcia

El veïnat redibuixa el futur de Vallcarca

Pas endavant en la definició del futur de Vallcarca. La Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat d’ahir dimecres va aprovar inicialment, amb els vots a favor del Govern municipal, CUP Capgirem i el regidor no adscrit, Gerard Ardanuy, i l’abstenció de la resta de grups, una Modificació del Pla general metropolità (MPGM) que estableix una nova ordenació urbanística per a l’àmbit comprès entre els carrers de Farigola, Cambrils, Calendau, Gustavo Adolfo Bécquer i l’avinguda de Vallcarca, al barri de Vallcarca i els Penitents del districte de Gràcia.

Gràcia fa diverses millores a l’entorn de la plaça Dones del 36

El districte de Gràcia ha dut a terme un seguit d’arranjaments a l’entorn de la Plaça Dones del 36, situada entre els carrers Santa Àgata i Torrent de l’Olla, així com als carrers adjacents per a millorar l’espai, reparar alguns elements que estaven malmesos i instal·lar elements nous per millorar-ne la seva eficiència. Algunes de les millores han estat proposades pels veïns i veïnes de l’entorn.

Tot preparat per celebrar la Festa Major de Gràcia

Els serveis municipals estan preparats amb l’objectiu que totes les persones que la vulguin gaudir ho facin amb la major tranquil·litat, convivència, amb el màxim respecte als guarnits dels carrers i garantint els descans dels veïns.