Sants-Montjuïc

Barcelona blindarà la singularitat del barri de la Font de la Guatlla i la continuïtat del veïnat

El barri de la Font de la Guatlla, al districte de Sants-Montjuïc, mantindrà la seva essència i singularitat. El Govern municipal ha acordat amb els veïns i veïnes protegir el seu teixit urbà i desafectar un conjunt d’uns 40 habitatges situats en un àmbit de la muntanya de Montjuïc considerat zona verda pel planejament urbanístic vigent i que, per tant, no tenen garantida la continuïtat.

La Magòria, nou gran pol d’equipaments socials, sanitaris i esportius

La Magòria, al districte de Sants-Montjuïc, esdevindrà un nou pol d’equipaments socials, sanitaris, esportius i d’habitatge a Barcelona. En aqueta zona hi ha previst construir un equipament sociosanitari, un edifici d’habitatges dotacionals i la recuperació de l’històric camp de futbol, entre d’altres actuacions.

Nova cara per a la plaça de Joan Pelegrí, a Sants-Montjuïc

L’Ajuntament aprova el projecte definitiu per a la reurbanització de la plaça, que permetrà reconfigurar-la per fer-la un espai més accessible i més agradable gràcies a la incorporació d’arbrat, zones d’estada i d’ombra, jocs infantils i mobiliari urbà

Comença la remodelació del carrer de l’Olivera, a Sants-Montjuïc

L’actuació permetrà pacificar el trànsit, donar prioritat als vianants i millorar el confort dels veïns, i està previst que acabi el maig vinent. S’hi realitzaran millores en les condicions d’accessibilitat, el drenatge i el clavegueram, l’enllumenat i la vialitat, entre altres actuacions

La festa major de Sants 2015 ja té cartell

Jaumse Asens, regidor del districte de Sants-Montjuïc, ha participat a la presentació del cartell de la festa major de Sants 2015. Obra de la dissenyadora argentina Carla Rossignoli, que ha guanyat l’edició d’enguany del concurs.

Sants-Montjuïc restaura la centenària sala de plens de la seu del Districte

Coincidint amb la celebració del centenari de l’edifici, el Districte de Sants-Montjuïc ha realitzat una restauració en profunditat de la centenària sala de plens de la seu. La intervenció que hi ha fet, amb un cost de 60.000 euros, ha permès restituir l’aspecte originari d’aquesta espectacular sala de l’edifici municipal.