Ocupació i treball

Més de 200 activitats orientaran els joves sobre el seu futur laboral en el 1r Saló de l’Ocupació Juvenil BCN

El primer Saló de l’Ocupació Juvenil BCN obre portes demà amb més de 200 activitats en les quals els joves podran trobar informació, orientació i assessorament sobre el seu futur laboral i de formació. El Saló està organitzat per l’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa i el Departament de Joventut en el marc del Pla per al Foment de l’Ocupació Juvenil de Qualitat 2016-2020 i és d’entrada gratuïta.

El Saló de l’Ocupació Juvenil obre inscripcions

El Saló de l’Ocupació Juvenil, que impulsen Barcelona Activa i el Departament de Joventut de l’Ajuntament, ha obert el període d’acreditacions perquè els joves entre 16 i 35 puguin apuntar-s’hi accedint al web del saló www.salocupaciojuvenil.com. El web dóna l’opció d’inscriure’s com a grup per tal que es pugui preparar un servei de rebuda i orientació per als joves d’acord amb el seu perfil i els seus interessos.

La mobilitat europea dels estudiants d’FP incrementa fins al 69% la inserció laboral

La Xarxa FP, coordinada des de Barcelona, i formada per 26 ciutats de 16 països estudia per primer cop la incidència de la mobilitat en l’ocupació dels estudiants d’FP. Els contractes indefinits o permanents representen el 43,5% del total, enfront el 41,1% de contractes temporals, el 8,1% dels contractes en formació i el 7,2% d’autocupat