Seguretat i prevenció

Quatre detinguts en un operatiu conjunt de Guàrdia Urbana i Mossos contra la venda de droga en 3 pisos del Raval

Agents de la Guàrdia Urbana i de Mossos d’Esquadra han efectuat, aquest matí, un operatiu conjunt al Raval que ha consistit en l’entrada a 3 pisos –un local en uns baixos, i dos pisos — on presumptament s’hi efectuava venda de droga. L’actuació, autoritzada pel jutjat, ha començat a les 8 hores i ha finalitzat amb quatre detinguts per un delicte contra la salut pública.

L’Ajuntament tanca preventivament els horts urbans i els jocs infantils del Parc de Sant Martí per contaminació

Comencen els treballs de substitució de terres prèvies a les obres de la futura àrea de gossos del parc de Sant Martí per sanejar la zona, ja que també està afectada. D’acord amb l’Agència Catalana de Residus, l’Ajuntament realitzarà noves analítiques per determinar amb més exactitud l’abast de l’afectació en les zones sensibles del parc, i actuarà amb la substitució de les terres contaminades quan sigui necessari. L’Agència de Salut Pública de Barcelona analitzarà si les hortalisses i les plantes dels horts han absorbit la contaminació detectada als sòls.

La Policia de Barri ja és present a la meitat de la ciutat

L’alcaldessa ha recordat que la Policia de Barri és una de les demandes més nombroses del teixit veïnal i associatiu de la ciutat, i ha recordat que qamb la incorporació de Ciutat Vella i Sants-Montuïc, els Equips de Policia de Barri ja estan desplegats a la meitat de districtes de la ciutat, sumant-se a Nou Barris, Sant Andreu i Sant Martí, que es van posar marxa al llarg del l’any 2017 i principis d’aquest any. Actualment ja formen part d’aquests equips 74 membres de la Guàrdia Urbana.

Mor una dona de 38 anys a Ciutat Vella en un incendi

Una dona de 38 anys ha mort durant un incendi que s’ha produït a l’edifici del número 16 de la plaça del Padró, al barri del Raval de Barcelona, al districte de Ciutat Vella. La dona ha estat localitzada amb símptomes d’asfíxia per inhalació de fums al forat d’escala a la sisena planta de l’edifici.

L’Ajuntament convoca 79 noves places de Bomber/a del Servei de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament de Barcelona

La publicació d’aquesta oferta pública avui al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) marca l’inici de la convocatòria de noves places de Bombers de Barcelona que restarà oberta a partir de demà durant els propers 20 dies naturals, del 26 d’abril fins al 15 de maig. El consistori vol promoure l’accés de les dones al Servei de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament de Barcelona

Ciutat Vella finalitzarà l’any 2018 amb un total de 14 urinaris públics permanents distribuïts pel territori

El districte de Ciutat Vella dona continuïtat a la seva política d’instal·lació d’urinaris a la via pública durant aquest any 2018. De fet, aquest any s’ampliaran el nombre d’urinaris que romandran permanentment als espais públics de Ciutat Vella i, a més, es farà l’habitual reforç d’estiu amb cabines i urinaris de peu portàtils en determinats indrets del territori.

Operatiu policial conjunt per desmantellar dos punts de venda de drogues al barri Gòtic

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Ciutat Vella i agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona de la Unitat Territorial de Ciutat Vella han realitzat aquesta tarda dues entrades i registres per un delicte contra la salut pública, en la vessant de tràfic de drogues, en el barri del Gòtic, al districte de Ciutat Vella de Barcelona.