Seguretat i prevenció

Convocatòries de premsa

  

Operatiu policial conjunt per desmantellar diferents punts de venda de drogues al Raval

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Ciutat Vella i agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona de la Unitat Territorial de Ciutat Vella han realitzat aquest matí diferents entrades i registres per un delicte contra la salut pública, en la vessant de tràfic de drogues, en del barri del Raval, al districte de Ciutat Vella de Barcelona. Concretament s’han accedit a dos punts del carrer Paloma i a un del carrer Riera Alta.

Ada Colau visita l’exposició ‘La ferida d’Hipercor. Barcelona 1987’

“La ferida d’Hipercor. Barcelona 1987” és una exposició memorial que forma part del programa d’evocació i de commemoració del 30è aniversari de l’atemptat d’Hipercor, que va començar el juny del 2017 amb un acte ciutadà que expressava el respecte i la solidaritat del Govern de Barcelona envers les víctimes.

6 persones detingudes en un nou operatiu policial per desmantellar un domicili al Raval utilitzat com a punt de venda de drogues

Agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona conjuntament amb la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Ciutat Vella han fet aquest migdia una entrada i registre per un delicte contra la salut pública, en la vessant de tràfic de drogues, en un domicili del carrer Picalquers del barri del Raval, al districte de Ciutat Vella de Barcelona.

L’Ajuntament de Barcelona desactiva el Pla d’Actuació d’Emergència Municipal per Neu i Gel

Des que es va activar l’alerta el dilluns dia 26 de febrer a les 15:13 hores i l’emergència aquest dimecres al matí a les 6:34 hores, els equips d’Ecologia Urbana – Medi Ambient i Serveis Urbans – han estan activats i preparats per actuar en cas necessari. S’han escampat 190 tones de sal a la ciutat per prevenir els efectes de la neu i gel sobre la mobilitat i s’hi han dedicat més de 80 operaris amb 20 vehicles equipats amb pala llevaneus i escampador de sal.