Cuenta de usuario

En fer clic en aquest botó rebrà un correu electrònic amb les instruccions per continuar el procés d'alta d'usuari. Si no rep aquest correu, revisi la seva carpeta d'spam. Si continua tenint problemes contacti amb cird@bcn.cat.

 

En compliment del que estableix l'article 5 de la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les dades personals que ha introduït en aquest formulari formaran part del fitxer de titularitat de l’Ajuntament de Barcelona amb nom “Suport a la no Discriminació i Polítiques d’Igualtat”, amb la finalitat de difondre informacions d’interès referents a novetats en els recursos pedagògics del CIRD.

Arran de l’entrada en vigor del nou Reglament de Protecció de Dades, que garanteix més seguretat i transparència sobre les dades personals dels ciutadans i ciutadanes, l’Ajuntament de Barcelona ha actualitzat la seva política de privacitat.

  • Omplint aquest formulari doneu el vostre consentiment per tal que les vostres dades siguin emmagatzemades a la nostra base de dades. Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers..
  • D'aquesta manera, li informem que pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, i pot posar-se en contacte amb nosaltres per fer-nos arribar qualsevol observació a l’adreça de correu electrònic cird@bcn.cat.
  • Podeu consultar informació addicional sobre la protecció de dades a www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades