Betlem i Barcelona compromeses en la gestió de qualitat, eficient i eficaç del cicle de l’aigua

dv., 04/05/2018 - 14:29

Redacció

L’experiència que desenvolupa BCASA, Barcelona Cicle de l’Aigua, es d’interès per als serveis homòlegs al municipi de Betlem

L’experiència que desenvolupa BCASA, Barcelona Cicle de l’Aigua, es d’interès per als serveis homòlegs al municipi de Betlem

Una delegació de la ciutat de Betlem encapçalada pel seu tinent d’Alcalde, Sr. Hanna Hanania, i integrada per directius de Water Supply and Sewerage Authority (WSSA), s’ha desplaçat a Barcelona, aquest mes de maig, donant continuïtat al  treball conjunt que mantenen ambdues organitzacions des de fa anys.

La delegació palestina, que ha estat rebuda per la regidora de Relacions Internacionals Sra. Laura Pérez,  s’ha reunit amb els equips del centre de control de BCASA i de l’Àrea d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona per aprofundir el seu coneixement dels sistemes de manteniment, control  i gestió de la qualitat del cicle de l’aigua. D’acord amb els interessos de l’Ajuntament de Betlem també s’han organitzat reunions amb la Direcció de  Turisme, l’Associació Internacional de Ciutats Educadores i el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

Water Supply and Sewerage Authority (WSSA) és una entitat supramunicipal fundada l’any 1963 dirigida per tres municipis: Betlem, Beit Jala i Beit Sahour. S’encarrega de proporcionar aigua potable i sanejament a aproximadament 120.000 persones repartides en cinc ciutats, sis poblacions i tres camps de refugiats al districte de Betlem, tot i que la seva població total és de 190.000 habitants.