La Fundació Mobile World Capital Barcelona impulsarà el nou fòrum internacional "Digital Future Society"

dj., 12/07/2018 - 13:12

Patronat de la Fundació Mobile World Capital Barcelona a l'Ajuntament de Barcelona.

Jorge Luis Fuentealba Diez

La reunió del patronat de la Fundació Mobile World Capital Barcelona ha estat focalitzada en l’impuls del nou programa "Digital Future Society", que aposta per Barcelona com a seu d'un gran fòrum internacional.

La Fundació Mobile World Capital Barcelona (MWCapital) va celebrar l’11 de juliol la reunió del seu Patronat a l’Ajuntament de Barcelona, la qual va estar focalitzada en l’impuls del nou programa “Digital Future Society”. Aquesta iniciativa, que aposta per Barcelona com a seu d’un gran fòrum internacional i que ha estat qualificada del “Davos Digital”, neix com una proposta d’empoderament ciutadà per a impulsar el progrés social a través de l’economia digital. Segons La Vanguardia, el programa comptarà amb un pressupost de 6,5 milions d’euros anuals. D’altra banda, les iniciatives associades a 5G, com 5GBarcelona o l’Observatori Nacional 5G, també han ocupat un punt important a l’ordre del dia.

El Patronat de la fundació està format pel Ministeri d’Economia i Empresa; la Generalitat de Catalunya; l’Ajuntament de Barcelona; Fira de Barcelona; GSMA -tots ells membres fundadors de la institució-; Telefònica; Vodafone; Orange i el Grup Damm. A la trobada han assistit el secretari d’Estat per a la Societat de la Informació i Agenda Digital, Francisco Polo; el Conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró; la Consellera de Presidència i portaveu del Govern, Elsa Artadi; la Consellera d’Empresa i Coneixement, Maria Àngels Chacón, i l’Alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. També han participat a la reunió, John Hoffman, conseller delegat de GSMA Ltd i Constantí Serrallonga, director general de Fira de Barcelona, entre d’altres.

Informació i imatge: Servei de Premsa de l’Ajuntament de Barcelona.