La regidora Laura Pérez participa en la reunió anual de Metropolis a Sud-Àfrica, dedicada a polítiques inclusives

dc., 29/08/2018 - 09:30

La regidora Laura Pérez amb les representants de Rabat i Mashas (Iran) a la reunió anual de Metropolis a Johannesburg.

Jorge Luis Fuentealba Diez

La regidora de Relacions Internacionals de l’Ajuntament de Barcelona, Laura Pérez, va participar a la reunió anual de la xarxa Metropolis que es va celebrar a Johannesburg amb el lema "Ciutats metropolitanes i ciutats-regions inclusives".

 

La regidora de Relacions Internacionals, Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona, Laura Pérez, va participar en la reunió anual de la xarxa Metropolis que es celebra a Johannesburg entre els dies 26 i 29 d’agost amb el lema “Ciutats metropolitanes i ciutats-regions inclusives”. Metropolis és una xarxa de ciutats de tot el món de la qual en formen part 135 urbs i és l’associació més gran de les principals ciutats i regions. A la conferència anual van participar ciutats com Berlín, Brussel·les, Madrid, Medellín, Montevideo, Montreal i Ramallah, entre d’altres.

La regidora Laura Pérez va intervenir al debat polític “Metropolització i inclusió social”, a la sessió “Localisation of the SDGs, the New Urban Agenda and the Paris Climate Change”, sobre implementació de mesures contra el canvi climàtic, i, en la seva qualitat de presidenta de Metropolis Women, va donar les paraules de benvinguda a la sessió sobre aquest àmbit, titulada “Safety and Public Spaces: Mapping Metropolitan Gender Policies in Public Spaces”.

També va intervenir en un seminari organitzat per BDS Sud-Àfrica en què es va abordar la solidaritat de les ciutats vers la situació de Palestina. Pérez va explicar les accions per a la protecció dels drets humans a Palestina que es duen a terme des del govern municipal i va posar l’exemple del suport per a l’obertura de l’oficina d’UNRWA a Barcelona. També va parlar sobre les iniciatives de suport per a la reconstrucció d’habitatge, per part d’aquesta organització a la Franja de Gaza, i sobre les diferents subvencions municipals en programes d’educació, alimentació i accés a la salut de la població palestina.

Amb informació de nota del Servei de Premsa de l’Ajuntament de Barcelona.