Llibres de Barcelona i espai d’il·lustració

La Sala Ciutat es reinventa com a llibreria especialitzada en llibres sobre
la ciutat de Barcelona i com a espai de visualització del sector de la il·lustració.
Llibres, ciutat i il·lustració són els tres eixos que formen un projecte que anirà creixent.

Sala Ciutat

La Sala Ciutat és una llibreria especialitzada en publicacions sobre Barcelona i un espai de visualització del sector de la il·lustració. Hi trobareu des de còmics fins a obres de filosofia, urbanisme o poesia; des d'història fins a ficció, sempre amb Barcelona com a nexe d'unió.

Altell Il·lustrat

La nova Sala Ciutat incorpora l'Altell Il·lustrat, un espai per a intervencions gràfiques de gran format creades per diferents il·lustradors amb Barcelona com a tema central. Les obres es faran dos cops l'any, per Sant Jordi i per la Mercè, i les seleccionarà un comitè. Per a la primera intervenció es va triar Maria Corte, una il·lustradora amb una trajectòria sòlida i emergent. Ara, l'escollit ha estat Joan Negrescolor, il·lustrador punyent i activista, que ofereix una mirada crítica de la ciutat.

Llibreria

La llibreria s'ha remodelat per fer-la més eficient, se n'ha ampliat el fons i s'hi han creat noves zones temàtiques. A més, s'hi han incorporat publicacions que editen els museus i centres culturals de la ciutat. Tot el catàleg de publicacions de la llibreria es pot consultar a Barcelona Llibres

Publicacions destacades

Notícies

L’horari habitual de la Sala Ciutat és de dilluns a dissabte, d’11.00 a 20.00 hores.

Adreça: carrer de la Ciutat, 2