La Sala Ciutat és una llibreria especialitzada en publicacions sobre la ciutat de Barcelona i, alhora, un espai de visualització del sector de la il·lustració, gràcies al seu Altell Il·lustrat. Llibres, ciutat i il·lustració són els tres eixos que formen un projecte en procés de creixement.
 • Sala Ciutat

  La Sala Ciutat està situada al costat de l’antiga façana gòtica de la Casa de la Ciutat. Els orígens de l’espai es remunten a segles enrere, a les diverses ampliacions que s’han dut a terme a les dependències de l’Ajuntament de Barcelona. Després d’una reforma arquitectònica de l’espai, la Sala Ciutat va obrir les portes l’any 2008.

  Avui consta d’una llibreria especialitzada en publicacions sobre Barcelona i un espai de visualització del sector de la il·lustració.

   

 • Altell Il·lustrat

  L’Altell Il·lustrat és un espai per a intervencions gràfiques de gran format creades per diferents il·lustradors, amb Barcelona com a tema central. L’Altell canvia dos cops l'any, al voltant de Sant Jordi i la Mercè. Els autors que il·lustren l’espai són escollits per una comissió d’experts.

  L'autor de l'actual Altell és Lu_J_son, pseudònim de l'il·lustrador saragossà Tomás Langarita.  

  Consulta l’historial d’artistes escollits.

  Envia'ns el teu dossier

 • Llibreria

  La llibreria s'ha remodelat per fer-la més eficient, se n'ha ampliat el fons i s'hi han creat noves zones temàtiques. A més, s'hi han incorporat publicacions que editen els museus i centres culturals de la ciutat.

  A l’ampli catàleg de publicacions trobaràs des de còmics fins a obres de filosofia, urbanisme o poesia; des d’història fins a ficció, sempre amb Barcelona com a nexe. Tot el catàleg de publicacions de la llibreria es pot consultar a Barcelona Llibres

Publicacions destacades