La Sala Ciutat és una llibreria especialitzada en publicacions sobre la ciutat de Barcelona i, alhora, un espai de visualització del sector de la il·lustració, gràcies al seu Altell Il·lustrat. Llibres, ciutat i il·lustració són els tres eixos que formen un projecte en procés de creixement.
  • Sala Ciutat

    La Sala Ciutat és una llibreria especialitzada en publicacions sobre Barcelona i un espai de visualització del sector de la il·lustració. Hi trobareu des de còmics fins a obres de filosofia, urbanisme o poesia; des d'història fins a ficció, sempre amb Barcelona com a nexe d'unió.

  • Altell Il·lustrat

    La nova Sala Ciutat incorpora l'Altell Il·lustrat, un espai per a intervencions gràfiques de gran format creades per diferents il·lustradors amb Barcelona com a tema central. Les obres es faran dos cops l'any, per Sant Jordi i per la Mercè, i les seleccionarà un comitè. Per a la primera intervenció es va triar Maria Corte, una il·lustradora amb una trajectòria sòlida i emergent. Ara, l'escollit ha estat Joan Negrescolor, il·lustrador punyent i activista, que ofereix una mirada crítica de la ciutat.

  • Llibreria

    La llibreria s'ha remodelat per fer-la més eficient, se n'ha ampliat el fons i s'hi han creat noves zones temàtiques. A més, s'hi han incorporat publicacions que editen els museus i centres culturals de la ciutat. Tot el catàleg de publicacions de la llibreria es pot consultar a Barcelona Llibres

Publicacions destacades