Arriba a Barcelona la UEG Week 2019

Del 19 al 23 d’octubre se celebra a la Fira Barcelona la UEG Week, el congrés més important d’Europa sobre gastroenterologia.

Fira de Barcelona acull, del 19 al 23 d’octubre, la UEG Week, el congrés més important d’Europa sobre gastroenterologia. La jornada està promoguda per la United European Gastroenterology, una organització líder a Europa en investigació i recerca sobre malalties digestives.

La UEG Week Barcelona reunirà més de 14.000 professionals de més de 110 països d’arreu del món. En el congrés s’hi exposaran els últims avenços en gestió clínica i la millor recerca en infeccions gastrointestinals i malalties del fetge, a més de les últimes innovacions.

Durant aquesta setmana dedicada a les malalties digestives també se celebraran simposis i fòrums de debat sobre gastroenterologia i hepatologia, en què es donaran a conèixer els últims avenços de la ciència bàsica, així com guies de pràctica clínica. En aquest sentit, enguany es presentarà un nou simposi relacionat amb les directrius de la pràctica clínica en gastroenterologia i hepatologia. Al recinte també hi haurà un espai on tindran lloc sessions amb exposicions teòriques interactives i debats sobre els temes que generen més controvèrsia.

La United European Gastroenterology és una organització sense ànim de lucre en què estan involucrades les grans societats europees i que treballa al voltant de les malalties digestives. Actualment, l’organització aplega prop de 33.000 professionals i especialistes que treballen en diferents àmbits relacionats, com la medicina, la cirurgia i la pediatria.