Esteu aquí

Carmen Andrés Añón

Benvolguts veïns, benvolgudes veïnes,

Com a nova regidora del Districte de Sant Andreu em plau adreçar-me als veïns i veïnes dels nostres barris amb gran il·lusió per aquesta etapa de canvi extraordinari que tots plegats estem vivint.

Baró de Viver, Bon Pastor, Trinitat Vella, Congrés-Indians, Navas, La Sagrera, Sant Andreu de Palomar són indrets indiscutiblement claus per Sant Andreu i per Barcelona. Des de la seva clara, i neta fesomia i memòria obrera i treballadora, lluitadora també.

No n’estic fent un elogi, no, si no l’expressió d’un convenciment íntim i llargament compartit. Barcelona és el que és, per la contribució determinant dels seus ciutadans i ciutadanes i l’energia dels seus barris populars, reivindicatius, al temps que històrics i que han fet història.

Vivim temps en què compartir, sumar esforços i construir consens esdevé imprescindible per afrontar i resoldre les necessitats de persones i barris.

Podeu comptar amb el meu esforç i el de tot l’equip de govern de Sant Andreu per assolir l’objectiu.

Em sento orgullosa i agraïda de formar part d’aquest projecte i em comprometo estar a l’alçada de l’empenta i vitalitat dels veïns i veïnes del Districte de Sant Andreu.

 

Carmen Andrés Añón