Esteu aquí

Montserrat Benedí i Altés

Benvolgudes,
Benvolguts,

Des de la regidoria-presidència del districte de Sant Andreu és un honor i un orgull poder-me dirigir als veïns i veïnes dels nostres barris.

De ben segur, en la nostra memòria col•lectiva, s'hi amaguen somnis de futur.

Somnis, imatges i esperances que,  com nosaltres mateixes, son diversos.
Somnis als quals no podem evitar posar noms diferents i que pintem, potser també, de colors diferents.  Somnis que totes i tots mirem d'empènyer des de la nostra quotidianitat, des de les nostres activitats socials i culturals, des de les nostres aficions.

Baró de Viver, Bon Pastor, Congrés-indians,  Navas, La Sagrera, Sant Andreu de Palomar i Trinitat Vella, son barris capdavanters de Barcelona, on viuen gent treballadora, honesta, amb un passat de lluites i compromís social, però el que és més important, amb un futur ple d’esperança i amb el convenciment que la història l’escriurem plegats amb el nostre esforç personal i col•lectiu.   

Iniciem aquest nou mandat municipal amb il•lusió i el repte de buscar solucions als problemes que patim.

 De ben segur aquests desitjos es compliran si tenim la capacitat d’aconseguir una gran participació ciutadana en tots els àmbits. Associacions de veïns, entitats de tots tipus, veïnes i veïns a títol individual, hem de mobilitzar-nos per defensar el que creiem just i aconseguir una societat més solidaria on eradiquem les injustícies.

Com a presidenta del consell plenari municipal del districte podeu comptar amb tot el suport, alhora que quedo a disposició de totes i de tots vosaltres pel que considereu oportú.


Rebeu una cordial salutació

 

Montserrat Benedí i Altés