Esteu aquí

Àrea de gossos a l'Av. Meridiana amb Via Favència

dv., 07/10/2016 - 17:08

Del 15 d’octubre i fins el 4 de novembre tindran lloc les obres de construcció d’una nova àrea de gossos ubicada dins d’una zona verda existent que està compresa entre l’av. Meridiana, la Via Favència i el c. Cooperació.

La programació dels treballs serà la següent:

– Treballs d’execució de guals. Dissabte dia 15 d’octubre de 2016: Treballs per realitzar el guals al vial d’enllaç de vehicles que connecta l’av. Meridiana amb la Via Favència, tant a la calçada costat Llobregat com a la calçada costat Besòs. Els guals del costat Llobregat es realitzaran ocupant el cordó d’estacionament i assegurant un carril de circulació en tot moment. Els guals del costat Besòs es realitzaran ocupant part de la calçada sense tallar el trànsit de l’enllaç.

 

– Treballs de senyalització horitzontal i col·locació de ressalts. Nit del dia 3 al dia 4 de novembre de 2016: Treballs per realitzar la senyalització horitzontal del pas de vianants al vial d’enllaç de vehicles que connecta l’av. Meridiana amb la Via Favència, tant a calçada costat Llobregat com a la calçada costat Besòs, i la col·locació de ressalts a la calçada costat Besòs. La senyalització horitzontal del costat Llobregat es realitzarà ocupant el cordó d’estacionament i assegurant un carril de circulació en tot moment. La senyalització horitzontal i la col·locació de ressalts a la calçada costat Besòs es realitzaran amb el tall del vial d’enllaç de vehicles que connecta l’av. Meridiana amb la Via Favència a l’alçada de l’av. Meridiana.