Esteu aquí

Comencem les activitats de l'Aula Ambiental fent menjadores d'ocells

dijous, febrer 8, 2018 - 14:54

Dijous 15 de febrer a les 18.00 hores l’Aula Ambiental del Districte començarà amb l'activitat amb un taller on aprendrem sobre els ocells de la ciutat i els construirem menjadores. Encara queden places!

Cada vegada amb mes freqüència podem observar diferents especies d’ocells als nostres parcs i jardins, especialment a l’hivern. Ja sigui per buscar espais més protegits del fred o per alimentar-se, estan molt a prop de nosaltres. Per ajudar-los a passar un millor hivern podem construir, de manera molt senzilla i amb material reciclats, menjadores.

En aquesta activitat:

  • Aprendrem a reconèixer les diferents especies que podem observar, quin tipus d’aliment agrada a cada espècie i el per què.
  • Coneixerem quan, com i on s’han de posar les menjadores, amb quin tipus d’aliments s’han d’omplir i quin manteniment els hi hem de donar.
  • Construirem menjadores amb materials reciclats i ens n’emportarem una per posar-la a casa o a algun jardí de la ciutat.

Totes les activitats que realitzem a l’Aula Ambiental són gratuïtes però requereixen inscripció prèvia. Si t’interessa aquesta activitat no dubtis a escriure’ns a santandreuambiental@bcn.cat o truca’ns al 936242698 dimarts, dimecres i divendres d’11 a 14 h i dimarts i dijous de 16.30 a 19.30 h.

T’hi esperem!