Esteu aquí

Consulta online els processos i els espais de participació ciutadana

dijous, juny 15, 2017 - 10:03

El projecte per remodelar la Meridiana està en fase de retorn i ja es poden veure les propostes que han fet els i les ciutadanes. A més, el procés de participació ciutadana està en fase d'informació pública.

La plataforma Decidim de l’Ajuntament de Barcelona ha posat a l’abast de tota la ciutadania la informació dels diferents processos i espais de participació que hi ha oberts en aquests moments. En primer lloc, ja es poden consultar les propostes que han fet els veïns i veïnes per remodelar la Meridiana i fer d’aquest vial un espai més humà. Així, el procés “La Meridiana et demana un canvi” està en fase de retorn perquè ja recopila totes les propostes veïnals i els documents més importants, que es poden consultar en aquest enllaç.

Pel que fa a les normes de participació ciutadana, aquest procés està en fase d’informació pública. En aquest link es pot trobar tota la informació de la nova normativa.

Per últim, l’Ajuntament també ha posat a l’abast de tothom el nou espai de rendició de comptes a la ciutadania. Es tracta d’un nou lloc web que servirà per retre comptes sobre el compliment del Pla d’Acció Municipal o l’execució del pressupost, entre altres.