Esteu aquí

El canòdrom engega un cicle de cinema a la fresca amb pel·lícules en versió original subtitulada

dimarts, juny 20, 2017 - 13:43

Hi haurà quatre projeccions cada divendres de juliol a partir de les 22.00 hores. L'entrada serà gratuïta i hi haurà possibilitat d'accés a la zona de terrassa junt a les grades per les persones amb mobilitat reduïda.

El cicle Cinema a la fresca començarà el proper 7 de juliol amb la projecció de la pel·lícula francesa Lucy, del director Luc Besson. El dia 14 serà el torn de The martian, de Ridley Scott. Pel que fa a la nit de divendres 21, la projecció comptarà amb Her, de l’americà Spike Jonze. Ja per tancar la programació, divendres 28 s’oferirà Interstellar, de Christopher Nolan, una producció realitzada entre els Estats Units i el Regne Unit.

Totes les pel·lícules seran en versió original i comptaran amb subtítols en espanyol. D’aquesta manera, hi haurà una projecció, la primera, en francès, i les altres tres en anglès. Els passis, a més, començaran a les 22.00 hores i seran gratuïts. Hi haurà la possibilitat de que les persones amb mobilitat reduïda puguin accedir a la zona de terrassa junt a les graderies per gaudir de la projecció.

Aquest cicle cinematogràfic s’inclou dins de la iniciativa Grades obertes del Canòdrom, un projecte per dinamitzar l’espai d’aquesta instal·lació del barri de Congrés-Indians. Val a dir que el cicle de cinema posa en valor la temàtica del Parc de Recerca Creativa, ja que totes les projeccions tenen presenten una temàtica de ciència i investigació en l’argument.