Esteu aquí

L'alumnat del Puigvert participa en un projecte d'innovació educativa per promoure el comerç local

dijous, juny 15, 2017 - 09:24

Diversos grups d'estudiants han elaborat dos espots audiovisuals per destacar els beneficis de comprar al barri. Ho han fet juntament amb l'Eix Comercial de Sant Andreu.

La regidora del Districte de Sant Andreu, Carmen Andrés, i el president de l’Eix Comercial del barri, Pròsper Puig, van assistir aquest dimecres 14 a la presentació del projecte d’innovació educativa que ha desenvolupat l’Institut Doctor Puigvert per promoure el comerç local. Es tracta d’una campanya publicitària, amb dos espots audiovisuals inclosos, que han elaborat els i les alumnes del centre de secundària per destacar les bondats de comprar al barri.

Els i les participants del projecte van explicar, durant la presentació, els passos que havien seguit per traçar aquesta campanya de màrqueting. Així mateix, durant l’acte es van visualitzar els dos vídeos que ells i elles mateixos havien realitzat. L’un versa sobre la Cansaladeria Puig i l’altre se centra en el Pasta Dei.

La regidora va destacar “la qualitat del treball desenvolupat i els beneficis que mesures com aquesta aporten tant a l’alumnat com al propi barri, ja que el foment del comerç local és clau per a Sant Andreu”. Així mateix, des de l’Eix Comercial, Pròsper Puig va voler assenyalar que “és molt important que els i les joves conegueu el comerç local perquè, a banda de que heu de valorar els beneficis de consumir de proximitat, també potser aquesta és la vostra dedicació en un futur”.

Els vídeos es poden consultar en aquest enllaç i en aquest altre.