Esteu aquí

Oberta la convocatòria per a la gestió cívica del casal de barri Torre la Sagrera

dijous, agost 10, 2017 - 13:43

L’Ajuntament ha publicat la convocatòria per tal de que es puguin presentar les propostes de la gestió cívica del casal de barri Torre la Sagrera

La publicació de les bases té per objectiu posar a l’abast de tothom la informació necessària per presentar el projecte de gestió del casal de barri que properament s’obrirà a la Sagrera. La documentació es pot consultar al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, el Document Oficial de la Generalitat de Catalunya i en el taulell d’anuncis municipal. També podeu consultar l’arxiu a través d’aquest enllaç i al document que s’adjunta a aquesta notícia.

En les bases publicades es limita el termini de presentació de propostes al 8 de setembre i s’estableix que el registre d’aquestes propostes s’ha de fer a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà. La resolució de la convocatòria autoritzarà, a més, la despesa per un import de 378.450,15 euros, amb càrrec als pressupostos de 2017 fins a 2020 per dotar de crèdit adequat i suficient per a les despeses del centre.