Esteu aquí

Reurbanització de la plaça dels Jardins d'Elx, a Sant Andreu

diumenge, març 19, 2017 - 12:42

La reconfiguració de la plaça dels Jardins d’Elx, a Sant Andreu, inclou enllumenat, arbrat, jocs infantils i mobiliari urbà nous. Les obres començaran el mes de juny i convertiran la plaça en un espai més accessible i de més qualitat.

El procés d’obres per reurbanitzar la plaça durarà tres mesos. L’actuació s’ha pressupostat en 622.631,88 euros i es portarà a terme sobre una superfície de 1.615 metres quadrats.

El projecte inclou una zona de trobada i esbarjo i jocs infantils inclusius destinats a infants de 2 a 12 anys, que es protegirà amb una tanca de seguretat. També s’hi instal·larà una font d’aigua potable, se’n renovarà el paviment i s’hi col·locaran bancs, cadires i papereres. S’hi mantindran la majoria d’arbres que hi ha actualment, però també es plantarà arbrat nou dins d’escocells metàl·lics. El nou enllumenat serà de baix consum energètic.

Les obres corresponen a l’última fase de reurbanització de la plaça, que té com a objectiu garantir un espai públic de qualitat per al veïnat del barri. A més, l’actuació en millorarà les condicions d’urbanització i ús i l’accessibilitat, ja que se n’eliminaran els desnivells existents i les barreres arquitectòniques.