Esteu aquí

Vine a gaudir de la Tardor Solidària!

dimecres, octubre 11, 2017 - 18:17

Arriba la Tardor Solidària del Districte de Sant Andreu, aquest any dedicada als drets dels infants

Coordinat i impulsat per les entitats del Consell de Solidaritat i Cooperació Internacional del Districte de Sant Andreu, la Tardor Solidària té per objectiu  la sensibilització dels veïns i veïnes de Sant Andreu sobre la realitat i les problemàtiques socials, econòmiques i culturals d’arreu del món.

Des del 20 d’octubre fins l’11 de novembre , la Tardor Solidària d’enguany ens oferirà un extens programa d’activitats que aquest any es dedica als drets dels infants. Més de 30 activitats solidàries diverses organitzades pels centres cívics, biblioteques, casals de barri i casals de la gent gran, ens mostren diversos aspectes i realitats dels infants d’aquí i d’altres països.

Al programa podeu trobar, entre d’altres, la VI Fira d’Economia Solidària, una mostra de projectes de servei comunitari dels instituts de secundària del Districte, actuacions musicals del cor Jove Setmenat amb l’espectacle Refugis i de la coral infantil Voces, concurs d’espots solidaris, cinema per a infants, recapte d’aliments, tallers solidaris…

El dia 4 de novembre, a l’Espai Bota del Districte de Sant Andreu, es lliurarà el Premi a la Solidaritat. Es tracta d’un reconeixement a l’esforç de les entitats del Districte que, voluntàriament, dediquen els esforços a la solidaritat, i la cooperació internacional.

L’11 de novembre, a la plaça Orfila, se celebrarà la Festa de la Solidaritat, amb activitats com una cercavila, construcció d’una escultura, recollida d’aliments per a infants per al Rebost Solidari d’Aliments-Disa de Sant Andreu, l’actuació musical de la coral infantil Voces i la lectura del manifest.

Més informació