Infants. Els matins de diumenge, el Museu del Disseny us proposa un taller familiar per conèixer la seva exposició permanent.

El Museu del Disseny organitza aquesta activitat familiar pensada per a nens i nenes de 6 a 12 anys i les seves famílies. Té una durada de 2 hores i inclou una visita guiada a l’exposició permanent “Del món al museu. Disseny de producte, patrimoni cultural” i un taller de creació de motllos.

Després de visitar l’exposició, arriba la part del taller en què els infants aprenen com fer una màquina casolana de termoformat per fer motlles i crear diferents objectes amb materials com el ciment o la xocolata.
Per fer el taller cal portar roba que es pugui embrutar.

Horaris


Al taller Objectes que creen objectes us convidem a conèixer l'exposició permanent del museu Del món al museu. Disseny de producte, patrimoni cultural, que ens mostrarà la capacitat que el disseny té per canviar l'entorn humà i contribuir al benestar social. Un cop al taller aprendrem a fer una màquina cassolana de termoformat i ens iniciarem en la creació de motlles per a la fabricació de diferents objectes amb materials com ara ciment o xocolata.

Activitat en grup guiada adreçada a famílies amb nens i/o nenes d'entre 6 i 12 anys.

Cal que porteu roba que es pugui embrutar.

Museu del Disseny de Barcelona

Adreça:
Pl Glòries Catalanes, 37*38
Districte:
Sant Martí
Barri:
El Parc i la Llacuna del Poblenou
Codi postal:
08038
Població:
Barcelona