Esteu aquí

A Sant Martí també és Mobile Week Barcelona

dilluns, febrer 12, 2018 - 16:09

Una setmana abans del Mobile World Congress arriba la segona edició de la Mobile Week Barcelona carregada amb més de 120 activitats transversals i gratuïtes programades als barris de la ciutat.

Com serà la nostra vida quotidiana en els propers anys? Aquesta reflexió és l’eix vertebrador de la Mobile Week Barcelona 2018 que se celebra als barris de Barcelona del 15 al 24 de febrer.

El Mobile Week Barcelona a Sant Martí

A continuació destaquem les activitats més rellevants que es fan al districte de Sant Martí:

El Disseny HUB Barcelona, el Cibernàrium, el Centre Cívic Sant Martí de Provençals,  el Fab Lab i la biblioteca El Clot-Josep Benet són els llocs on s’han programat les diverses xerrades, conferències i debats del districte. En destaquem la que fa el 20 de febrer al DHUB sobre les Ciutats: Escenaris de futur de la quotidianitat urbana.

D’altra banda, els més petits tenen una cita el 17 de febrer al matí amb un taller sobre programació de videojocs al Centre Cívic Sant Martí de Provençals.

També Sant Martí acull l’exposició col·lectiva El futur quotidià a través de 10 artistes del 15 de febrer al 4 de març en la que els autors de les obres ens conviden a reflexionar sobre l’impacte de la transformació digital en el nostre futur. En paral·lel, del 15 al 18 de febrer, hi ha programada l’exhibició de l’obra ‘Civilization’ de Marco Brambilla.

Per últim, destacar que també es fan vistes guiades a l’espai de les empreses d’alt impacte tecnològic de la incubadora MediaTIC i al centre de captació tecnològica Cibernàrium.

Per conèixer les activitats amb més detall i separades per districtes, consulta’n el programa.

Més activitats i més ben repartides

Aquesta segona edició creix i es consolida amb més de 120 activitats gratuïtes entre xerrades, ponències, debats, exposicions, tallers, sessions de cinema i activitats infantils entorn els límits i les oportunitats de la revolució digital a la ciutat.

“El progrés tecnològic i científic ha d’estar connectat amb tots els districtes perquè és una garantia d’igualat d’oportunitats” ha afirmat el tinent d’alcaldia Gerardo Pisarello en la presentació del Mobile Week Barcelona.

Enguany la iniciativa aspira a rebre 16.000 visitants, vuit vegades més que a l’edició anterior, i 90 espais de la ciutat hi estan implicats, entre biblioteques, centres cívics, ateneus de fabricació, museus o equipaments tecnològics d’àmbit municipal. Per primera vegada s’estén a ciutats com l’Hospitalet de Llobregat o Sant Adrià de Besòs.