Esteu aquí

“Contra l’odi, un sol poble”, missatge de les entitats de migrants

dimarts, agost 22, 2017 - 14:38

 

El lema encapçalarà el bloc que formaran els diferents col·lectius aquest dissabte en la manifestació ciutadana #NoTincPor.

Les entitats de migrants de Barcelona i Catalunya han refermat, amb un manifest conjunt, el seu compromís en la defensa del model de convivència, que es basa en la diversitat i la inclusió, i que aposta per l’acollida de les persones migrades i refugiades.

La Taula de Ciutadania i Immigració de Catalunya i el Consell Municipal d’Immigració de Barcelona, que representen una vuitantena d’entitats, han condemnat en un manifest conjunt els atacs i han refermat la defensa del model de convivència en la diversitat existent a Barcelona i a Catalunya.

Alhora, les entitats han acordat participar en la manifestació convocada aquest dissabte, dia 26, en un sol bloc i amb el lema “Contra l’odi, un sol poble”.

El tinent d’alcaldia de Drets de Ciutadania, Participació i Transparència, Jaume Asens, ha subratllat que “l’odi no es venç amb més odi sinó refermant el model de convivència, de lluita contra les desigualtats, de defensa dels drets humans i d’acollida de les persones refugiades, que precisament fugen del mateix horror que es va viure a la Rambla”.