Esteu aquí

El veïnat de Sant Martí se suma al minut de silenci davant la seu del Districte

divendres, agost 18, 2017 - 13:53

 

La ciutadania ha volgut expressar la seva solidaritat amb les víctimes dels atemptats d’ahir a la Rambla i Cambrils.

Milers de ciutadans s’han unit aquest divendres contra el terrorisme durant un emotiu minut de silenci celebrat a la plaça Catalunya. L’acte havia estat convocat per l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat i l’Estat en solidaritat amb les víctimes dels atemptats d’ahir a La Rambla de Barcelona i a la localitat de Cambrils, i també com a mostra de rebuig als atacs terroristes.

Davant la impossibilitat de desplaçar-se fins al centre de la ciutat, donat que algunes de les estacions de transport de la pl. Catalunya estaven tancades, desenes de veïns i veïnes de Sant Martí s’han apropat a la seu del Districte per guardar un minut de silenci en senyal de dol per les víctimes dels atemptats i les seves famílies.

A la concentració de la plaça de Catalunya, hi ha assistit unes 100.000 persones, 30.000 a la mateixa plaça i 70.000 persones més als carrers adjacents.

Entre els assistents a l’acte, hi figuraven autoritats catalanes i espanyoles: l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; el president de la Generalitat, Carles Puigdemont; la presidenta del Parlament català, Carme Forcadell; el president del govern espanyol, Mariano Rajoy; i el rei Felip VI, entre les més destacades.

Després del minut de silenci, els assistents han expressat de forma espontània la seva actitud de rebuig als atemptats terroristes, amb la frase: “No tinc por!”