Esteu aquí

Els barris de l’Eix Besòs estrenen tres campaments d’estiu amb el projecte Baobab

dilluns, agost 8, 2016 - 10:13

 

Prop de cent quaranta infants dels barris de Baró de Viver, la Trinitat Nova i el Besòs i el Maresme participen aquest agost als nous campaments urbans.

Entre l’1 i el 26 d’agost, un total de 138 infants de 6 a 12 anys participen en els nous campaments urbans de la ciutat. Es duen a terme a tres escoles públiques:

-l’Escola Baró de Viver, a Sant Andreu, amb 52 infants,
-l’Escola Sant Jordi, a Nou Barris, amb 42 infants, i
-l’Escola Prim, a Sant Martí, amb 44 infants.

Es tracta del projecte Baobab, una prova pilot impulsada per l’Ajuntament de Barcelona a través de l’Institut Municipal d’Educació (IMEB) que pretén garantir el dret al lleure durant les vacanes d’estiu organitzant activitats gratuïtes de 10 a 17 h. El servei menjador està inclòs.

____________________________________________________
Vegeu la informació complerta clicant l’enllaç següent:
Baobab: nota de Premsa
____________________________________________________

Les activitats que es fan estan relacionades amb realitats culturals de Catalunya. “El projecte és l’ànima del Pla de barris i garanteix l’accés al lleure dels infants i els joves de la zona de l’Eix Besòs”, ha dit la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Laia Ortiz.

A més, el projecte pretén fomentar l’aparició d’oferta de lleure educatiu durant tot l’any. És per això que la meitat dels equips responsables dels campaments pertanyen als barris respectius. “Fem activitats a dins i fora de l’escola relacionades amb la cultura i la tradició catalanes i també amb la coneixença de l’entorn”, explica l’Alba Alamillo, una de les monitores del campament de l’Escola Baró del Viver.

*

Educació a Sant Martí