Esteu aquí

Gaudim de l’estiu al Besòs i el Maresme

dimarts, setembre 12, 2017 - 15:15

 

Aquest cap de setmana, finalitza el programa d’activitats gratuïtes ‘Estiu al Barri’.

Estiu al barri és una oportunitat única per viure i fruir dels espais públics de l’entorn, donat que totes les activitats se celebren a l’aire lliure. També esdevé una oportunitat per compartir moments de lleure i convivència amb els veïns i veïnes del Besòs i el Maresme, enfortint així la cohesió social d’aquest barri de Sant Martí.

El Festival per a la Convivència Mosaic,
previst per aquest dissabte 16 de setembre,
s’ha ajornat al dissabte 30 de setembre
a causa de les previsions meteorològiques.

La celebració d’una nova edició d’Estiu al barri ha estat possible gràcies a la col·laboració del veïnat i les entitats del Besòs i el Maresme, així com de l’Ajuntament de Barcelona a través del Districte de Sant Martí i del Pla de Barris.

Durant aquests mesos d’estiu, el veïnat podrà participar en activitats populars i tradicionals, com nits de cinema a la fresca, ball de gegants o espectacles de teatre fòrum.

Com a complement al Festival Sant Martí de Circ celebrat al juliol, durant els mesos d’agost i setembre s’han programat dos espectacles i diversos tallers de circ perquè els veïns i les veïnes puguin experimentar de primera mà amb el trapezi o el cable. També tindran l’oportunitat de construir elements de circ amb material reciclat.

A més de l’aprenentatge de les tècniques de circ, Estiu al barri ha programat altres tallers: treballs manuals, jocs, música i cuina. Hi haurà també activitats esportives relacionades amb l’escalada i el bàsquet.

L’esdeveniment més destacat del programa Estiu al barri serà la presentació del Pla de Barris del Besòs i el Maresme. El veïnat interessat a conèixer els detalls de les transformacions i millores que s’han engegat al seu barri s’han d’apropar el 15 de setembre a les 17.30 h al carrer Alfons el Magnànim, davant l’antic cinema Pere IV. Posteriorment, se celebrarà un ball de sardanes popular i una cantada d’havaneres.