Esteu aquí

La Diada a Sant Martí

divendres, agost 28, 2015 - 14:38

El Districte de Sant Martí va commemorar  el dia 9 de setembre la Diada Nacional de Catalunya amb una conferència de Paola Lo Cascio celebrada  a  l’Auditori Sant Martí  i que va convertir-se en  l’acte central de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya a l’Ajuntament de Barcelona.

L’acte va ser presidit pel primer tinent d’alcalde Gerard Pisarello, acompanyat pel  regidor del districte de Sant Martí, Josep Maria Montaner i el comissionat d’Estudis estratègics i Programes de memòria, Xavier Domenech.

Paola Lo Cascio, llicenciada en Ciències Polítiques, doctora en Història Contemporània i professora de la Universitat de Barcelona, va oferir una conferència  sota el títol “El país de tothom. El catalanisme als barris i a les institucions (1075-2015), en la que va repassar la història del catalanisme en el darrer segle i va analitzar la situació actual.

Seguidament, es va obrir un torn de preguntes en el que els assistents van tenir la oportunitat de contrastar opinions amb els membres de la taula.

L’acte va acabar amb el cant dels Segadors.