Esteu aquí

Superilles a Sant Martí

Tenim una ciutat en què els carrers i les places són espais de relació i intercanvi, d'oci i de convivència. Les Superilles és un ambiciós projecte de ciutat que vol redefinir l'espai urbà i transformar-lo en un nou model en què es prioritzi la mobilitat sostenible, la revitalització de l'espai públic, el foment del verd urbà i la participació ciutadana. 

             Consulta tot el projecte clicant l'enllaç següent:
                             Les Superilles de Sant Martí

Per això, l'objectiu final de les Superilles és la millora de la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes, gestionant de forma racional els recursos naturals i de l'espai públic fent barris productius de velocitat humana. Aquest cas, representa una zona que des d’anys enrere va començar un procés clau per a la consolidació d’un barri sostenible.

 

Màxima participació: en diagnosi, propostes i execució

Per dur a terme la implantació es comptarà amb la participació dels veïns i veïnes, entitats i col·lectius específics del territori; amb entitats de ciutat; i amb experts, per tal d’integrar totes les visions. L’Ajuntament de Barcelona vol oferir la màxima interlocució a la ciutadania en la diagnosi, en les propostes i en l’execució del programa. D’aquesta manera, es tindrà en compte a entitats i veïns per fixar criteris, i dissenyar les Superilles, recollint el seu coneixement i la seva experiència sobre el territori i fent-los partícips del projecte. L’Àrea d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat acompanyarà el desplegament de les Superilles donant suport las districtes, tant en el disseny com en l’execució del model.

El Govern Municipal organitzarà jornades i sessions de treball amb entitats de ciutat i territori i experts, grups impulsors, tallers de diagnosi amb el veïnat de cada zona, tallers de propostes amb els veïns, processos participatius específics per definir els detalls dels projectes a desenvolupar i una avaluació conjunta per comprovar la consolidació del projecte a cada territori a través del seguiment d’indicadors.

Notícies relacionades

dimarts, desembre 12, 2017 - 11:36

Consell de Cent, proper objectiu per a la Superilla

Hostafrancs. El carrer del Consell de Cent es reformarà per reduir-ne el trànsit dels que ara hi passen per evitar la plaça d'Espanya.

dijous, novembre 30, 2017 - 10:36

Vilapicina i la Torre Llobeta provarà el nou projecte de superilla social

Es tracta del nou servei d’ajuda a domicili més proper, digne i flexible

dimarts, novembre 21, 2017 - 12:07

Dimecres, consell de barri a Hostafrancs

Participació. Dimecres, 29 de novembre, a les 18.30 h, al Consell de Barri d'Hostafrancs es parlarà del nou Pla d'equipaments, de la superilla de Sants-Hostafrancs i de tot allò que interessi al barri.

divendres, novembre 3, 2017 - 09:52

Els infants del Poblenou guanyen dues noves àrees de joc

La nova zona de joc infantil està situada a la superilla del Poblenou, en els encreuaments dels carrers Sancho de Àvila amb Roc Boronat i Ciutat de Granada.