Esteu aquí

Superilles a Sant Martí

Tenim una ciutat en què els carrers i les places són espais de relació i intercanvi, d'oci i de convivència. Les Superilles és un ambiciós projecte de ciutat que vol redefinir l'espai urbà i transformar-lo en un nou model en què es prioritzi la mobilitat sostenible, la revitalització de l'espai públic, el foment del verd urbà i la participació ciutadana. 

             Consulta tot el projecte clicant l'enllaç següent:
                             Les Superilles de Sant Martí

Per això, l'objectiu final de les Superilles és la millora de la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes, gestionant de forma racional els recursos naturals i de l'espai públic fent barris productius de velocitat humana. Aquest cas, representa una zona que des d’anys enrere va començar un procés clau per a la consolidació d’un barri sostenible.

 

Màxima participació: en diagnosi, propostes i execució

Per dur a terme la implantació es comptarà amb la participació dels veïns i veïnes, entitats i col·lectius específics del territori; amb entitats de ciutat; i amb experts, per tal d’integrar totes les visions. L’Ajuntament de Barcelona vol oferir la màxima interlocució a la ciutadania en la diagnosi, en les propostes i en l’execució del programa. D’aquesta manera, es tindrà en compte a entitats i veïns per fixar criteris, i dissenyar les Superilles, recollint el seu coneixement i la seva experiència sobre el territori i fent-los partícips del projecte. L’Àrea d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat acompanyarà el desplegament de les Superilles donant suport las districtes, tant en el disseny com en l’execució del model.

El Govern Municipal organitzarà jornades i sessions de treball amb entitats de ciutat i territori i experts, grups impulsors, tallers de diagnosi amb el veïnat de cada zona, tallers de propostes amb els veïns, processos participatius específics per definir els detalls dels projectes a desenvolupar i una avaluació conjunta per comprovar la consolidació del projecte a cada territori a través del seguiment d’indicadors.

Notícies relacionades

dijous, juliol 13, 2017 - 11:58

Jornada de treball amb comerciants per la superilla de Sant Antoni

Superilles. La sessió tindrà lloc el proper dimarts 18 de juliol, a les 14.00 hores, a l’espai veïnal de la planta baixa de l’equipament del carrer de Calàbria, 66.

dimarts, juliol 11, 2017 - 09:52

Sessió de treball amb el comerç per les Superilles de Sant Antoni

Comerç. La sessió participativa amb el sector comercial del barri servirà per consensuar el pla d'acció de les primeres actuacions per a la Superilla de Sant Antoni. Serà dimarts 18 de juliol, a les 14 h, a Calàbria 66.

dimarts, juny 6, 2017 - 17:03

Dijous 8 de juny, Ple extraordinari del Consell del Districte

Es convoca amb motiu de la proposició presentada per tres grups municipals sobre la superilla del Poblenou.

dimecres, abril 12, 2017 - 16:36

La Superilla de Poblenou avança cap a la seva configuració definitiva

Superilles. L'Ajuntament de Barcelona dóna per finalitzada la fase d'experiència pilot de la Superilla de Poblenou i anuncia un seguit d'actuacions per avançar cap a la seva configuració definitiva