Esteu aquí

Benvinguda Montserrat Ballarín i Espuña

Benvolguts veïns, benvolgudes veïnes,

Per a mi és un gran honor poder dirigir-me a vosaltres com a presidenta del Consell de Districte de Sants-Montjuïc, un càrrec per al qual vaig ser escollida pels consellers i conselleres d’aquest magnífic districte el juliol de 2015. Des d’aquest càrrec espero poder contribuir a millorar les condicions de vida de tots els santsencs i santsenques, construint espais públics compartits de més qualitat i creant les condicions que facin possible el creixement personal i la convivència. En definitiva, vull treballar des de la proximitat per fer un districte amb més oportunitats per a tothom, més just i més cohesionat.

Sóc una persona amb una gran vocació de servei públic que vull posar també al servei del Districte de Sants-Montjuïc des del meu càrrec actual, com ja he tingut ocasió de fer-ho durant l’exercici de la recerca i la docència universitàries (sóc professora titular de Dret Financer i Tributari de la Universitat Pompeu Fabra) i exercint de regidora de l’Ajuntament de Barcelona des del 2003 al 2011. També tinc l’orgull de formar part del projecte polític dels socialistes de Catalunya, d’aquells homes i aquelles dones que van liderar la transformació de Barcelona fins a convertir-la en una ciutat modèlica en molts aspectes.

Com a presidenta de Sants-Montjuïc em poso a disposició de totes les persones i entitats per seguir treballant pel territori. En aquest districte hi ha una forta empremta lluitadora i moltes energies positives que, entre tots i totes, sabrem canalitzar per donar resposta als reptes col·lectius que tenim per fer.

Salutacions cordials,

Montserrat Ballarín i Espuña