Esteu aquí

Obres al clavegueram del carrer de la Constitució

dv., 04/08/2017 - 10:24

Del 7 d'agost al 8 de setembre es duen a terme obres de manteniment de la xarxa local de clavegueram al carrer de la Constitució, entre la rambla de Badal i el carrer de Toledo. El costat muntanya d'aquest tram queda tallat al trànsit, així que els vehicles que hi arribin en sentit Llobregat hauran de girar cua per anar a buscar la Gran Via. El recorregut de la línia d'autobús 115 també es veu afectat.

Les obres consisteixen a remodelar un dels pous d’accés a aquest tram a la xarxa de clavegueram i construir-ne un altre. Durant aquests treballs, es col·locarà una reixa de ventilació al pou situat al pas de vianants del carrer de la Constitució amb la rambla de Badal.

Durant les cinc setmanes que duraran aquestes obres al clavegueram, els vehicles no podran travessar el barri de la Bordeta en sentit Llobregat pel carrer de la Constitució. Així, els que -des de Mossèn Amadeu Oller- l’agafin en aquest sentit seran desviats en arribar al carrer de Toledo per tornar -per Jocs Florals- al mateix carrer de la Constitució en sentit contrari. Així enllaçaran amb els carrers de Gavà i del Moianès per arribar a la rambla de Badal per la Gran Via de les Corts Catalanes.