Esteu aquí

Pavimentació de set carrers aquest estiu

dj., 20/07/2017 - 14:02

Durant l'estiu, aprofitant que provoquen menys molèsties perquè hi ha menys trànsit, es duen a terme més obres de pavimentació a la ciutat. Fins al setembre, als barris de Sants-Montjuïc estrenaran asfalt set calçades als següents carrers: Cisell, Sant Roc, Foneria, Enric Bargés, Prunera, Anníbal i lateral de la Gran Via de les Corts Catalanes. A banda, la contracta de manteniment del paviment realitza reparacions parcials en alguns carrers, com ara la rambla de Badal.

Per començar, el carrer de Sant Roc (Hostafrancs) es pavimentarà sencer, des de la Gran Via fins al carrer de la Creu Coberta, els dies 22 i 23 juliol. A l’agost, els dies 7 i 8, es renovarà la calçada del carrer d’Enric Bargés (Sants), des del carrer de Viriat fins al de Numància. Llavors començaran les obres de renovació de l’asfalt als carrils laterals de la Gran Via de les Corts Catalanes, des del carrer de Mèxic fins a la plaça d’Espanya. Aquests treballs s’allargaran fins al 20 d’agost i són els que poden tenir una afectació més important sobre el trànsit.

Els primers dies de setembre, es renovarà el paviment dels carrers de la Foneria (la Marina de Port) i del Cisell (la Marina del Prat Vermell). En aquesta mateixa zona, sota el carrer del Foc, des de l’11 de juliol s’està construint una canalització per alimentar d’aigua freda i calenta el nou edifici de la Generalitat a la cantonada amb el carrer de l’Urani. Fins a l’11 d’agost, aquestes obres provoquen restriccions en aquest carrer, tot i que es manté un carril de circulació per sentit al costat mar.

Al Paral·lel, la circulació es veurà afectada del 12 al 14 d’agost per les obres d’instal·lació de dues línies elèctriques soterrades de mitja tensió que hauran d’alimentar els nous centres de distribució del Mercat de Sant Antoni. Aquests dies, les noves canalitzacions creuran l’avinguda del Paral·lel i hi haurà carrils tallats, tot i que sempre se’n mantindrà un d’obert per sentit. El 19 d’agost s’hi col·locarà asfalt nou.

Finalment, dimarts 5 de setembre s’asfaltarà el passatge de Prunera i l’endemà, el carrer d’Anníbal, tots dos al Poble-sec.