Esteu aquí

Reurbanització dels carrers de Sant Frederic, Casteràs i Càceres

dt., 14/03/2017 - 19:04

Les obres de reurbanització de tot l’eix que formen els carrers de Sant Frederic, Casteràs i Càceres, des de la Riera Blanca fins al Mercat de Sants, es van presentar l’any passat i fa setmanes que estan en marxa. Duraran fins a l’estiu, però s’aniran enllestint per fases. La primera, la del tram que va des de la Riera Blanca fins al carrer de Carreras i Candi, s’ha endarrerit pels treballs de les companyies de serveis a les seves xarxes soterrades, però ha d’estar enllestida el 31 de març.

La segona setmana de març ja s’ha començat a treballar al carrer de Casteràs, des de l’encreuament amb Sugranyes fins a la rambla de Badal. També hi han de treballar les companyies de serveis i s’hi instal·larà un nou col·lector. Les obres afecten en tot moment una de les dues meitats de la calçada i acabaran a finals de juliol. Al maig ha de començar la reurbanització del carrer de Casteràs des de Carreras i Candi fins a Sugranyes.

Finalment, entre l’abril i el setembre es reurbanitzarà el carrer de Càceres entre Tinent Flomesta i la Riera d’Escuder. En aquest tram cal substituir un tram de canonada d’aigües i reparar el col·lector.

L’objectiu de totes aquestes obres és millorar l’accessibilitat, donar prioritat al vianant i potenciar el caràcter comercial de la zona. S’hi renova el paviment, l’enllumenat, la xarxa de clavegueram i el sistema de reg. L’actuació també inclou el soterrament de les línies de serveis aèries existents i la col·locació d’arbres nous.