Esteu aquí

Segon cap de setmana d’obres a la ronda del Litoral

dj., 10/08/2017 - 09:35

El Ministeri de Foment duu a terme aquest cap de setmana a la zona del Morrot una segona tanda d'obres de millora del paviment de la calçada de la ronda del Litoral (B-10) en aquest cas en sentit Llobregat. Les obres comportaran talls de trànsit parcial i desviacions del trànsit.

Concretament, des de les 11 de la nit de divendres fins a les 3 de la tarda del diumenge, els cotxes que circulin per la ronda del Litoral sentit Llobregat seran desviats a la calçada contrària.

Per la seva banda, els cotxes que circulin per la via en direcció al Besòs es desviaran de nou dins del port i podran reincorporar-se a la via ràpida a l’entrada 20, la que hi ha just després del Morrot.

La sortida i l’entrada 13 en sentit Besòs, la que ve del passeig de la Zona Franca i el carrer A, i l’entrada i la sortida 13 a la B-10 pel carrer del Cementiri, en sentit Llobregat, romandran tancades durant les obres.

Durant les obres, es recomana que els usuaris de la ronda del Litoral circulin per vies alternatives com ara la ronda de Dalt (B-20) o la Gran Via (C-31).