Esteu aquí

Afectacions de trànsit per la Cursa de la Dona

dijous, novembre 9, 2017 - 19:43

Més de 25.000 persones participen aquest diumenge al matí a la Cursa de la Dona, que surt a les 9 h de l’avinguda de la Reina Maria Cristina. L’avinguda de Rius i Taulet, entre el carrer de la Guàrdia Urbana i l'avinguda de la Reina Maria Cristina, estarà tallada al trànsit des de les 12 h de dissabte fins a les 15 h de diumenge. A Maria Cristina, tot el dissabte queda un carril obert en cada sentit. Diumenge també estarà totalment tallada entre les 6.30 i les 14 h.

La sortida de la cursa ocuparà quatre carrils del costat mar de la plaça d’Espanya, entre l’avinguda de la Reina Maria Cristina i la del Paral·lel, per on baixaran les corredores fins a tornar a enfilar la Gran Via pel carrer de Calàbria. Així doncs, a l’Eixample, el trànsit de la Gran Via de les Corts Catalanes en sentit Besòs es desviarà per Entença i/o Calàbria. Al Paral·lel, la circulació estarà tallada en sentit descendent serà desviada en sentit ascendent a ja a la plaça de les Drassanes (i la residual a Portal de Santa Madrona i Nou de la Rambla). S’efectuaran els desviaments adients impedint els girs dels carrers transversals en sentit pl. Espanya.

Recorregut: av. Reina Maria Cristina – pl. Espanya – av. Paral·lel (calçada descendent) – Floridablanca – Entença – Gran Via de les Corts Catalanes (calçada central) – pl. Tetuan – pg. Sant Joan (calçada descendent) – ronda Sant Pere – pl. Urquinaona (calçada central) – ronda Sant Pere – pl. Catalunya (costat muntanya) – rda. Universitat – pl. Universitat (calçada mar, costat muntanya) – ronda Sant Antoni (costat muntanya) – Sepúlveda – Viladomat – av. Paral·lel (calçada ascendent) – Tamarit (sentit contrari a la circulació) – Lleida – av. Rius i Taulet.