Esteu aquí

Ajuda'ns a decidir les persones i entitats guanyadores dels Premis Sants-Montjuïc 2017

dimecres, novembre 29, 2017 - 15:19

Fins a les 19.30 h del 25 de gener es poden proposar noms de persones o entitats que aquest any s'hagin significat per la seva tasca en benefici dels barris de Sants-Montjuïc. Les propostes, per escrit i argumentades, es poden presentar presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana del c. Creu Coberta, 104 (de dilluns a divendres de 8.30 a 14.30 h, dijous fins a les 19.30 h) o bé mitjançant el correu electrònic premissantsmontjuic@bcn.cat.

Els Premis Sants-Montjuïc, que enguany arriben a la XXVI edició, volen ser un reconeixement als mèrits d’una persona, entitat o col·lectiu del districte de Sants-Montjuïc per la seva feina significativa en qualsevol dels àmbits següents: promoció de la vida associativa, música, lletres, arts plàstiques, arts escèniques, esports, animació sociocultural, promoció econòmica, mitjans de comunicació, projectes innovadors, promoció i/o recuperació de festes i tradicions, història dels barris del districte, contribució a la millora de la vida col·lectiva, a la cooperació i a la solidaritat.

S’atorgaran les modalitats següents:

  • Premi Sants-Montjuïc al reconeixement personal.
  • Premi Sants-Montjuïc al reconeixement col·lectiu.
  • Premi Sants-Montjuïc a la innovació, atorgat a una persona física o a una entitat.

Les propostes podran ser presentades per una entitat o un col·lectiu, o per una persona física. En aquest últim cas, la proposta estarà avalada per un mínim de 25 signatures. A les propostes, s’hi haurà d’annexar un currículum amb els mèrits de la persona, l’entitat o el col·lectiu proposat o proposada. En la modalitat d’innovació caldrà presentar en format digital una mostra de l’activitat realitzada que es considera mereixedora del premi.

El jurat dels Premis Sants-Montjuïc al reconeixement personal i col·lectiu estarà format pels membres del Consell Ciutadà, per la presidenta i per la regidora del Districte o les persones en qui ho deleguin. En funció de la quantitat de propostes rebudes, el Districte tindrà la potestat de crear una Comissió Seleccionadora que s’encarregarà d’elegir els o les finalistes als premis. Els premis seran concedits per majoria. El jurat podrà declarar-los deserts. El veredicte serà inapel·lable.

Els premis consistiran en el lliurament d’un objecte representatiu del districte, i en una dotació econòmica de 500 € a la modalitat d’innovació.