Esteu aquí

Carrers tallats per la Festa Major d'Hostafrancs

dimarts, setembre 26, 2017 - 17:43

El tram final del carrer de Vilardell, davant l'església del Sant Àngel Custodi, estarà tancat al trànsit els dos caps de setmana de la Festa Major d'Hostafrancs. El cap de setmana del 7-8 d'octubre, el tall de trànsit afectarà també el carrer de Sant Roc i tot el triangle format pels carrers de la Creu Coberta i del Consell de Cent, que dins del barri d'Hostafrancs estaran totalment ocupats per la Fira Medieval.

Per permetre la celebració dels actes de la Festa Major d’Hostafrancs, el carrer de Vilardell (des d’Hostafrancs de Sió fins a Sant Roc) quedarà tancat al trànsit divendres, 29 de setembre, a les 15 h. No es reobrirà fins dilluns, 2 d’octubre, a les 9 h. Però es tornarà a tallar divendres següent, 6 d’octubre, a les 9 h i fins diumenge a les 15 h. El primer diumenge, 1 d’octubre, també se suprimirà la circulació de vehicles pel carrer de Sant Roc, des de Creu Coberta fins al carrer de Vilardell.

El segon cap de setmana de Festa Major, els principals carrers d’Hostafrancs estaran ocupats per la Fira Medieval i, per tant, no s’hi podrà circular des de les 7 h de dissabte 7 fins a les 23 h de diumenge 8. Només hi podran passar els vehicles del veïnat, als pàrquings. Els trams afectats són concretament el carrer de la Creu Coberta (des de la plaça d’Espanya fins al carrer del Moianès), el carrer del Consell de Cent (des de Tarragona fins a Creu Coberta), el carrer de Sant Roc (des de Vilardell fins a Creu Coberta), el carrer del Rector Triadó (des de Consell de Cent fins a Creu Coberta), el carrer de Mir i Geribert (des de Creu Coberta fins al carrer de Leiva) i el carrer de la Torre d’en Damians (entre Creu Coberta i Consell de Cent).