Esteu aquí

Cita prèvia al Punt d'Informació i Atenció a les Dones

dimecres, octubre 4, 2017 - 14:57

Les dones que vulguin ser assessorades per aquest servei gratuït i confidencial hauran de demanar cita. Hi ha un PIAD a cada districte i el seu horari d’atenció és de 9 h a 20 h. Per tal d’oferir un millor servei, l’horari d’atenció directa desapareix i ara cal concertar cita prèvia.

Els Punts d’Informació i Atenció a les Dones (PIADs) són serveis municipals de proximitat que ofereixen assessorament a qualsevol dona que visqui, estudiï o treballi a Barcelona. Possibiliten l’accés a diferents recursos de la ciutat de tipus laboral, associatiu, cultural i educatiu, entre d’altres. També ofereixen assessorament jurídic i psicològic gratuït.

El Punt d’Informació i Atenció a les Dones de Sants-Montjuïc és al número 2 del pas de Fructuós Gelabert, al costat de la plaça de Bonet i Muixí (Sants). L’horari per demanar cita prèvia presencialment és:
· Dimarts de 19 h a 20 h.
· Dijous de 13 h a 14 h.
També es pot demanar cita prèvia a través del telèfon 93 291 87 31, trucant-hi de dilluns a divendres de 9 a 20 h.

Què ofereixen els PIADs

En l’àmbit individual
· Informació i orientació sobre diferents recursos (laborals, formatius, personals, legals, d’associacions de dones, espais de trobada i participació, etc.).
· Atenció personalitzada, espai d’escolta activa per abordar les situacions en la seva complexitat.
· Assessorament jurídic.
· Acompanyament psicològic.

En l’àmbit grupal
· Tallers de diferents temàtiques: eines personals, autoestima, separacions i dols, relacions afectives i sexualitat, apoderament en temps de canvis, moviment conscient, autodefensa, etc.
· Grups de creixement personal i de suport per a dones.

En l’àmbit comunitari
· Cursos de formació i sessions informatives.
· Organització i/o realització de xerrades sobre temes relacionats amb els drets de les dones.
· Celebració de les diades més importants: 8 de març, Dia Internacional de les dones; 25 de novembre, Dia Internacional per l’eradicació de la violència vers les dones.