Esteu aquí

Decidim quins equipaments volem als nostres barris

dilluns, juny 11, 2018 - 11:42

Es convoca una sessió dilluns, 18 de juny a les 18.30 h a la seu del Districte de Sants-Montjuïc (c. Creu Coberta, 104), per tal de debatre les diferents propostes d'equipaments identificades fins ara en els espais participatius i prioritzar aquelles que es considerin més necessàries per als barris de Sants, Sants-Badal, Hostafrancs, la Bordeta i la Font de la Guatlla.

Concretament, la sessió de debat ha de permetre posar en comú la priorització territorial de les propostes d’equipaments sorgides fins al moment, articular propostes per al conjunt dels cinc barris a partir d’una visió o plantejament compartit dels equipaments necessaris i prioritzar els equipaments necessaris per als barris de la zona centre del districte.

La sessió, que ha de permetre concretar i treballar les 79 propostes ciutadanes d’equipaments, serà l’últim debat del procés desenvolupat, en el qual han participat presencialment més de 300 persones. El conjunt de propostes han estat recollides als grups de discussió que s’han fet als barris, als punts de dinamització i participació a l’espai públic i a través de la plataforma de participació digital de l’Ajuntament de Barcelona.

Durant els mesos d’abril i maig, les diverses propostes ciutadanes han estat objecte de debat en les sessions presencials i han rebut centenars de suports en línia, com es pot veure consultant la plataforma Decidim.barcelona.

Un cop celebrada aquesta darrera sessió, tindrà lloc la fase de tancament i retorn del procés participatiu. Es reunirà la Comissió de Seguiment del procés per validar l’informe final i fer-ne l’avaluació. Durant el mes de juliol, en el marc dels consells de barri, es compartiran les conclusions i els criteris resultants del procés participatiu perquè el Districte de Sants-Montjuïc redacti el Pla d’Equipaments.