Esteu aquí

Dos carrils tallats al pg. Zona Franca per obres del metro

dilluns, agost 28, 2017 - 10:29

Per poder instal·lar quatre ventiladors de grans dimensions a la nova estació de metro de Foneria, durant quatre dies estaran ocupats amb maquinària els carrils de l'esquerra del passeig de la Zona Franca en tots dos sentits, entre els carrers de la Foneria i de l'Amnistia Internacional. El motiu és que aquestes instal·lacions s'introdueixen a l'estació per la reixa que hi ha al parterre de la mitjana.

Dins les obres d’execució de l’estació de Foneria de l’L10 Sud, s’hi han d’introduir quatre ventiladors de grans dimensions amb el seu material auxiliar corresponent. Per realitzar aquesta maniobra amb seguretat, és necessària l’ocupació dels dos carrils enganxats al parterre, un de pujada i l’altre de baixada. En aquests carrils s’ubiquen els estabilitzadors de la grua i el camió que porta els materials.

La durada estimada d’aquestes feines és de quatre dies, del 28 al 31 d’agost. L’ocupació dels carrils de l’esquerra de les dues calçades es fa cada dia de 7.30 a 19.30 h.

Hi ha una altra ubicació on es repetirà aquesta actuació a Can Tunis, però dins l’àmbit de l’obra i sense afectació a la mobilitat.